Trodde det var söndag

Idag hade jag hela tiden en söndagskänsla och hade väldiga problem med att få in det i hjärnan… onsdag, onsdag, onsdag. Mmmhhhh….

Vi gjorde det. Efter flera veckors tänkande och funderande och avvägande kom vi fram till att vi vill sälja dammfiskarna, våra älskade Koi.

Koi

Annonserade igår på internet som resulterade i många telefonsamtal och en köpare som var här och hämtar dem imorgon. Känns vemodigt men de fick ett väldigt bra hem där de kan leva många år till. Det var viktigt för oss.

Sommaren verkar vara över, det är väldigt kallt just nu, 4 grader 😦 och växthuset är fullsatt och småplantorna i lilla växthuset skulle också gärna vilja få en plats i rabatten.

vaxthusjuni

Jag ger vädret 1 vecka till och sedan ska det planteras för fullt i krukor och rabatter.

Till slut fick jag mina knäppa tankar igen när jag tömde kameran och hittade den här bilden igen:

overgang

Inget för känsliga människor, jag skrev ”knäppa” tankar!
Man kunde tolka de här skyltarna lite annorlunda, nämligen att om jag kör över en människor här blir det ett farthinder efteråt 😳

Det betyder absolut inte att man ska pröva det också  – nej, bäst jag avslutar dagen, annars blir det ännu värre med min fantasi 🙂

4 svar

  1. *fnissar* jag gillar skyltkombinationen. Söndag versus onsdag… jag föredrag nog söndag… ska gå och låtsas hela natten nu att det är söndag och leva i mitt eget lilla lalaland. Eller så går jag och lägger mig och vaknar och tror att det är fredag (JAA!). Sov gott!

    Gilla

  2. Hi hi, den där typen av tankar kan jag också få ibland!

    Gilla

  3. Vilket fin växthus att njuta av! 🙂

    Gilla

  4. @Jenny
    roligt att se dig. Ja, det är riktigt roligt med växthuset. Vi hade ett riktigt stort växthus för några år sedan som enbart var jobbigt senare. Det här är lagom. Gillar det skarpt.

    Gilla

Nyfiken på dina tankar