Missnöje utan fysisk existens?

Som de flesta vet läser jag just nu Barack Ombamas bok ”Min far hade en dröm”.
För några dagar sedan läste jag en mening som fick mig att tänka på RESURS och på det som nätverket vill åstadkomma och att medlemmarna naturligtvis vill bli sedda och hörda. Vill få ut ett budskap.
Många vet om det och det är ganska säkert att politikerna också gör det men de behöver varken reagera eller agera, för att….

Tillbaka till boken. Obama försöker motivera och samla folk för att uppnå nånting men det visar sig vara väldigt svårt. De flesta klagar men väldigt få dyker upp eller engagerar sig. Han skriver att det är:

…. en samling missnöjesyttringar och inte en organiserad kraft, bilder och ljud som tog utrymme i etern och i samtal men som saknade fysisk existens.

Det är precis det som fattas här också. Den fysiska existensen. Man får gå ut på gatan och protestera för att uppfattas som fysisk existent.

Annonser

2 responses

 1. Precis så är det! Häromdagen såg jag ett avsnitt av den gamla kult-serien ”V” på kanal 6 där en motståndsrörelse bekämpar utomjordingar. Det lustiga är att även där hittade jag liknelser på vår kamp för rättvisa för sjuka.

  Utan att komma ihåg exakta ordalydelsen, så föreslog någon att var och en skulle informera och ta med sig 4 nya till nästa möte och att de (motståndsrörelsen) skulle föröka sig som celler i en kropp.

  Tyvärr är det svårt när ord står mot ord. FK och regeringen påstår att folk fuskar, är lata och inbillningssjuka och publicerar rapporter som stödjer dessa påståenden. Vi sjuka vet att verkligheten är en helt annan, men vad hjälper det när vårt budskap censureras när vi försöker påtala felaktigheter i propagandan som sprids.

  Det bedrivs en framgångsrik kampanj för att hålla majoriteten av Svenska folket (de än så länge friska) lugna och ovetande om vad som verkligen händer om man blir sjuk! Vi måste hitta fler sätt att nå ut, även till dem som inte drabbats ännu! Upp till kamp 😉

  Gilla

 2. Du har något att hämta hos mig.
  Kramar

  Gilla

Nyfiken på dina tankar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: