Max irritation

Just nu är det förfärligt vad jag irriterar mig på politiken.

Svininfluensan: Debatterna om vaccinet, som egentligen inte ens är godkänt för användning på människor.
Får man betala för det eller blir det gratis? och… biverkningar? nobody knows.
På jobbet lät jag vaccinera mig för influensa för många år sedan och blev så sjuk att jag fick lämna jobbet samma dag. För mig är det utagerat, jag skulle inte vilja ha det.

EU köper upp smör och mjölkpulver igen och lägger det på den hög som redan finns istället för att rädda människoliv. Barn och vuxna dör i minuttakten på grund av svält!

Miljön är så viktigt för regeringens ordförandeskap i EU.
Jaså? och varför blir folk som bildar en kooperation, investerar i vindkraft straffbeskattat så att energipriset hamnar på samma nivå som om de hade köpt det från de vanliga elleverantörer?
Allt detta medan allt görs i andra länder, subventioner, skattelättnad och möjlighet att föra över överskottet in i det vanliga nätet och får betalt för det.
Där varannat tak har solceller installerat och människor inte bara uttnyttjar sol och vindkraft utan även sparar pengar.

Lägg till Arbetsförmedlin, a-kassa och försäkringskassa och man kan gå upp i taket med en energi som räcker för att bedriva ett kärnkraftsverk.

Fick bara vräka ur med det här.

Jag läser precis en bok om 1300-talet och vet ni vad, ingenting har förändrat sig utom utvecklingen av teknik  och medicin och sättet hur man tystar ner folk.

6 svar

 1. Ja, vi bara tror att det har skett framsteg, men just nu känns det som om vi har gått på samma ställe.

  Gilla

 2. Jag tror dig att vi står och stampar på samma ställe som på 1300-talet när det gäller demokrati, rättvisa och jämlikhet. Vi är nog på väg tillbaka mot 1800-talet igen, eller ännu längre när det gäller hur överheten behandlar oss medborgare.

  När det gäller EU och ordförandeskap så är det så förljuget och lismande så jag vill kräkas. Så nu fick jag ur mig det med.;0)

  Jag hoppas du har det bra.
  Kram

  Gilla

 3. Kunde inte sagt det bättre själv. 😉 Speciellt det EVIGA tjatet om svininfluensan går mig på nerverna. Varje dag är det samma visa dessutom, det rapporteras knappast något nytt. SÅ irriterande. Och det där med miljön – ja, vissa, bland annat regeringen, tycks (vilja) tro att Sverige är störst, bäst och vackrast när det handlar om miljöarbete. Att det inte alls är så alla gånger talas det tyst om.

  Gilla

 4. Nej inget har förändrats. Det är samma galenskaper.

  Gilla

 5. Känns underbart att jag inte är ensam om (nästan) dagliga vredesutbrott 😉
  Tackar för förståelsen. Ska se om jag orkar skriver något mera idag – min nerv är inte snäll mot mig.

  Gilla

 6. […] skattebetalare! Du har härmed blivit dubbelblåst av EU men samtidigt får man väl vara glad för det – bönderna får du fortsätta som dom alltid […]

  Gilla

Nyfiken på dina tankar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: