Hur kunde jag bli sjuk?

Husmark Pehrsson säger att jag blir frisk om jag börjar jobba. För man blir sjuk av att vara hemma och passiv.
Om jag är passiv kan man diskutera, för det kostar ganksa mycket kraft att hålla igång trots smärtan men, men…

Dagens fråga är

Hur kunde jag bli sjuk medan jag jobbade om man blir frisk av att jobba?

🙄

4 svar

 1. Antagligen så har väl alla som blivit sjuka inte arbetat tillräckligt hårt, iaf enligt den ”nynazistiska” Arbeith Mach Frei ideologin! För de sjuka måste ju bli friska av arbete om Husmarks mfl’s teorier stämmer! I annat fall måste de ju ha fel? Men de som har så hög lön och sitter i riksdagen måste ju vara kloka, dom är ju ditröstade av folket dessutom samt eftersom de flesta här i sverige tiger och samtycker och inte lyfter ett finger för förändring så har väl Husmark rätt antar jag!?!? 😦

  MvhME/Mats

  Gilla

 2. Ok, det kan ibland vara fördummande att sitta hemma, och det är _deprimerande_ att sitta hemma och inte kunna umgås med folk, men att man _blir sjuk_ av det? Nej. Man är ju hemma för att man blev sjuk innan. Igår ex var jag och träffade min familj, firade min mammas födelsedag i efterskott. Idag är jag halvdöd, legat med hög feber halva dagen. Hade jag jobbat istället igår hade jag alltså blivit sjukare av att jobba, inte tvärtom. 😛 Vissa av oss mår tyvärr bättre av att vara hemma så mycket som det går, även om det absolut inte är frivilligt!

  Gilla

 3. Jenny, jo det är precis så och man får göra så mycket man orkar, lr man fick göra det på den tiden man sjukskrev sjuka! Tycker denna blogg; http://patriciatjejen.bloggagratis.se/2009/08/27/1936632-den-sorg-jag-kanner/ beskriver hur det kan vara mer lr mindre beroende på hur sjukdomar slår och från dag till dag!
  Men hur får man folk som inte vill begripa att begripa 😦 och när beslutsfattare inte begriper då är det rent förödande, t om dödande!

  MvhME/Mats

  Gilla

 4. Det blir spännande att se hur 54.000 människor reser sig upp och blir friska av ett introduktionsprogram hos AF.

  Himmel, vilket lidande det kommer att bli för tiotusentals och deras familjer. Jag tror att vi kommer att uppleva en katastrof om si så där 6 månader.

  Ja, känner till Patriciatjejens blogg och det var väldigt bra ”förklarat”.
  Ibland tycker jag att man skulle samla ihop alla dessa underbara inlägg på bloggar m.m. och sedan ger ut allt i en bok. *suck*

  Gilla

Nyfiken på dina tankar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: