Lyssnat på Nattfåk, Johan Theorin

Det är bara att acceptera, jag är fast i ljudboksvärlden och det betyder att jag snart får låna ljudböcker på biblioteket också.
Har alltid velat äga böckerna också men får försöka tänka om. Jag kan faktiskt köpa böcker som jag absolut vill ha i samlingen senare.

Nattfåk av Johan Theorin (uppläsare: Magnus Krepper)

Jag gillar Nattfåk lika mycket som Skumtimmen och kommer också att lyssna på Blodläge lite senare. Theorin skriver inte de där renodlade kriminalromaner som jag inte är intresserad av och det är ett stort plus i kanten för mig.

En gammal, stor gård på Öland, Åludden, får nya ägare. En ung familj som vill renovera gården. På hösten får de höra den kusliga sägnen om Åludden, som byggdes av timmer från skepp som gick under när stormen som kallas fåken drog in.

Uppläsaren Magnus Krepper gillar jag väldigt mycket.

Många recensioner fanns att läsa och här är några av dem.

BoksidanBoktokaPaperbackLoverPocketBlogg

Har köpt en ny cd-spelare också och är väldigt nöjd med den. Nästa ljudbok blir något lättsmält. Den magiska källan av Maeve Binchy.

6 svar

 1. Skumtimmen och Nattfåk gillar jag också, mycket. Ska läsa Blodläge någon gång i framtiden, när de drygt 150 personerna (förvisso på 49 exemplar, men ändå) som är före mig i kön på den boken läste klart. Det blir väl lagom till jul, ungefär. 😉

  Gilla

  1. Det är ju det, man får vänta en evighet på vissa böcker. Ska köpa Blodläge. Finns som pocket-cd. Då har jag alla tre stående i hyllan men om jag vill fortsätta lyssna mycket har jag inte råd att köpa dem.

   Gilla

 2. Aha! Ska nog ”låna” boken av pappa, eftersom han fick den i julklapp av mig senast (och han har ändå inte läst den :P). Dags att bekanta mig med något nytt! 🙂

  Gilla

  1. Ja, gör det. Skumtimmen var förresten första boken. Sedan kan du ge mig ett förslag på fantasy författare 😀

   Gilla

   1. Bara en författare? Oj… Då får det bli Maggie Furey. Väldigt förtjust i hennes serier. (Annars är Eddings, Tolkien och Saga Borg väldigt bra också – och Saga Borgs böcker utspelar sig här i norden… )

    Gilla

 3. Jenny,
  tänkte på förslag till någon! författare 🙂
  Jag tackar och ska hålla ett öga på dem. Nu får det blir sängen istället. Får gå upp tidigt imorgon.

  Gilla

Nyfiken på dina tankar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: