Måste byta utseende

Inte mitt eget utseende utan bloggens. Det var redan allt. Det kanske hjälper att komma igång igen. Möjligtvis, kanske, eventuellt. Vi ska se.

Annonser

31 responses

 1. Du lyser liksom med frånvaro, hela tiden. 🙂 hoppas livet med nya vovvarna är bra!

  Gilla

  1. Men jag lyser i alla fall 😛
   Orken (läs smärtan) gör att jag bra inte klarar av allt men det måste ju vända. Livet med vovvarna är lite ansträngande och roligt. Vi är fortfarande lite vingklippta och får ta mycket hänsyn. Det kan bara bli bättre.

   Gilla

 2. Det är med bloggande som med golf, kan väl vara kul ett tag men är kraftigt överskattat. Just detta att återkommande formulera utsagor som helst bör vara intressant för andra att läsa är ett djävla gissel. Själv är jag för lat för att blogga, skulle jag mot förmodan komma på någonting revolutionerande får jag hitta nåt annat sätt att framföra det 🙂

  Gilla

  1. Så sant, så sant.
   Har tappat gnistan totalt och dessutom har jag tillräckligt att tänka och ta itu med här hemma. Är inte riktigt så pigg på att berätta precis allt på bloggen. Det kommer kanske något sporadiskt eller så kommer det ingenting alls. Den som lever får se 🙂

   Gilla

   1. Med en skenande överstatlighet bör man sålla i vad man berättar, vi kan mycket väl ha en fullgången diktatur inom ett par år (i den mån vi inte redan har det redan).

    Gilla

    1. Det hoppas jag verkligen inte men känslan att det kan bli så smyger sig på. Just nu vill jag bara titta fram till staketet runt huset och inte en cm längre. Hur gör folk som bara bryr sig om sitt lilla microliv i den stora macron? Någon som kan lära mig? 😦

     Gilla

 3. Bygg ett växthus eller nåt …

  Gilla

  1. Ingen dum idé, tror jag låter bygga 😛

   Gilla

   1. … med en damm i mitten med guldfiskar.

    Gilla

    1. …och en fontän 😀

     Gilla

   2. … och några rottingfåtöljer.

    Gilla

    1. Lilla bordet fattas som jag ställer ett glas vin på.

     Gilla

 4. God jul och gott nytt år!
  /Skvitt

  Gilla

 5. Kom igen nu! Inte slöa så med bloggen!

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

  1. Kan bara inte just nu. Mår utomordentligt pest. Alla mina bloggar ligger och väntar på bättre tider. Inte ens kameran är i bruk och då är det riktigt illa men jag läser lite varje dag. Det viktigaste i alla fall för att inte tappar tråden helt.

   Gilla

 6. Far out, enjoy … 🙂

  Gilla

  1. Underbart! Fick titta i flera omgånger. En kvart i taget. Tack för den och Arte dessutom. Tittar jag oftast på 😀

   Gilla

   1. Samma här, det är en mäktig show, men vilken show sen och bra musikval …. Han lär visst ha turnerat med den i 17 år nu.

    Den tål att kollas flera gånger.

    Undrar vem som städar teatern efter ? 🙂

    Gilla

    1. Precis vad jag tänkte, ska kolla den minst! en gång till. Ha..ha.. ja, vem städar där efteråt? Hade också varit roligt att se 😀

     Gilla

 7. Den här var lite häftig oxå, gräslig scen och kostymering (queer in space meets Mozart) men själva framförandet är nåt alldeles extra, det blev riktigt bra med lite högre tempo :

  Gilla

  1. Gräslig scen håller jag med om. Den var väldigt häftig.
   Varje gång du slänger in något från YouTube tänker jag att det inte hade varit dumt att kolla runt där då och då. Det blir aldrig av men varför? Ingen aning, suck…

   Gilla

 8. Youtube är en guldgruva och samtidigt livsfarlig då man kan bli sittande hur länge som helst, som tur är brukar saker finnas kvar rätt länge så man behöver egentligen inte ha så värst bråttom.

  Gilla

 9. Här har du en annan pärla, Dennis Potter var en mästare:

  Gilla

 10. Tack för en ny pärla. Det fick också ta den tid det tar 😀 Ärligt talat visste jag inte mycket om Dennis Potter men du ser….. man lär sig något nytt varje dag 😉 Hoppas du kan se och njuta av vårtecknen överallt. Det piggar upp en aning 😀

  Gilla

 11. Potter, denne Potter … 🙂 När han fick cancer i bukspottkörteln fortsatte han att göra serier om vad han upplevde, Cold Lazarus blev den sista. Han hade ett namn på sin cancer, kallade den Rupert (efter Rupert Murdoch):

  Vad hände med alla denna lovande tyska film förresten ? I slutet av 70-talet och halvvägs in på 80-talet kom det massa intressant därifrån.

  Jodå, nog skönjes våren allt och med bara lite tur ser det ut att bli en lång sådan så att man hinner med.

  Gilla

  1. Ja, det hade inte varit dumt om man hinner uppleva våren också.
   Rupert var ett passande namn. Murdoch kan verkligen konsten att utbreda sig som onda och sjuka celler 😦
   70-talet var Rainer Werner Fassbinders tid. Då hände väldigt mycket. Han dog, tror jag, i början av 80-talet och tog en hel del inspiration och kreativitet med i graven. Folk älskade honom eller hatade honom. Det var tider det…. och många biobesök.
   Idag, efter så många år här i Sverige, vet jag inte så mycket längre om vad som händer på filmfronten.

   Gilla

 12. Ja, fast Herzog var inte heller dum, dessutom fanns det en hel drös med rätt okända förmågor som fick ihop bra film. Synd, det verkade mycket lovande ett tag.

  Den här var kul, kolla Don Alfonsos minspel när den förklädda Despina tappar getskägget (och för övrigt med, underbart), vilket dj-a ös;

  Gilla

  1. Ha..ha…. så kan det gå när man inte kan spela in det en gång till 🙂 Det är live! minsann.

   Ja, juste, Werner Herzog. Han gillade Kinsky som skådespelare mycket. Kasper Hauser har nog alla sett. Herzog fanns inte kvar i mitt minne, aj, aj, aj….. 😉

   Gilla

 13. Det är ju fredag och jag kommer osökt att tänka på den tankspridde professorn som via krogen kom hem och såg en okänd man i sängen jämte frun.
  “Å fan, har jag redan gått och lagt mig!”
  /Skvitt

  Gilla

  1. 😆
   Då kommer jag genast ihåg den mannen som vaknar med en hemsk baksmälla, går vinglande in i badrummet, ser sig själv i spegeln och säger:
   ”Jag känner inte igen dig men jag tvättar dig ändå”

   Gilla

 14. Tack! Den var skitbra!
  Kram
  /Skvitt

  Gilla

Nyfiken på dina tankar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s