Nu blir det chick lit

Det var en hel del påfrestande och krävande böcker som jag har läst och lyssnat på de sista veckorna.
Hillary Jordans ”Mississippi” var inte heller så lätt att smälta. Den fysiska boken jag läser just nu ”Hon går genom tavlan ut ur bilden” är riktigt bra men inte någon feel good bok direkt heller.
Hade först tänkt att lyssna på en lättläst Nora Roberts men efter en svår beslutskris blev det urmoderns chick lit, Jane Eyre av Charlotte Bronté. Då har jag i alla fall lyssnat på en klassiker.
I år har jag verkligen nästan uteslutande läst/lyssnat på bra böcker som fastnade ordentligt. Ändå krymper mina läslistor inte det minsta. Tvärtom!
Det blir fler författare som jag skulle vilja läsa mera av, det blir fler författare som jag skulle vilja pröva och jag har vågat mig in i andra genren. Rendodlade deckare däremot har jag fortfarande väldigt svårt för.

Skulle vilja ha lite mera ork och mindre värk för att gå på upptäcksfärd med kameran. Imorgon blir en bättre dag. Det får man tro på annars blir man tokig.

Annars känns semstertider bland bloggarna också. Det har blivit relativt tyst och eftersom jag har förbjudit mig att skriva om politik (svårt!) sväljer jag hellre nu och återgå till ljudboken.

Ett svar

Nyfiken på dina tankar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: