Fk´s utredning om utredningar

Nu har Försäkringskassan gjort en utredning av deras utredningar av sjuka människor och kommit fram till att det försämrar de sjukas sjukdomstillstånd.

Metro – utredningar sinkar sjukskrivna

Jag är imponerad

De nya reglerna trädde i kraft 2008. I slutet av det året och hela 2009 (minst) har sjuka påpekat detta faktum utan att få gehör. Fk behövde alltså 6 år för att komma fram till den här insikten.

Det var ju bra att många utredare fick utreda Fk´s utredningar som säkert kostade en massa pengar.
Hade man lyssnat på de sjuka och en del läkare hade det inte kostat någonting.

Då vill jag inte prata om allt lidande som folk har utsatts för.

11 svar

  1. Ja, man upphör aldrig att förvånas. Helt otroligt. Skulle vara väldigt intressant att sitta med och lyssna på deras ”utredningar”. Vad som sägs och vad det är för människor.

    Gilla

    1. Verkligen. Tänk om man kunde förvandla sig till en liten spindel i taket 😉

      Gilla

  2. Jag var med om en utredning hos en läkare som skrev en rapport där det stod att det berodde på min attityd när jag skulle kunna börja jobba och att jag hade haft en konflikt med min chef. Det stämde alltså inte och det fanns massor med andra fel i utredningen. Läkaren vägrade att rätta, han hade gjort vad han hade fått betalt för. Den timmen hos honom skulle alltså gälla för mer än vad min läkare som jag hade haft i många år ansåg.

    Gilla

    1. Jag vet! Har exempel så det räcker och blir över. Både från mig själv och från andra. Var väldigt engagerad fr.o.m. 2008 när de nya reglerna infördes.
      Kommer aldrig att glömma när ”vi” lämnade in 105.000 underskrifter som protest mot de nya regler. Då fanns det inga journalister som var intresserade.
      2010 lade jag av. Blev bara sämre och sämre så fort jag började hetsa upp mig.

      Hade strömavbrott sedan i eftermiddags ända tills nu. Många kommentarer på fotobloggen som inte är besvarade och ingen! bild på ”Varje dag ett foto”. Får ta det imorgon. God natt!

      Gilla

  3. Ajdå, strömavbrott! Godnatt då!

    Gilla

  4. Hmmm… var är du. Det var ett långt strömavbrott… 🙂

    Gilla

  5. Delar detta på fb.

    Kram!
    /Skvitt

    Gilla

  6. Jag vill inte stressa dig, men hoppas du är på bättringsvägen. Allt allt ordnar sig.
    Kram på dig!

    Gilla

  7. Tittar förbi för första gången på alldeles, alldeles för länge.

    Känns som att besöka en gammal vän och jag upptäcker till min sorg att du har haft det tufft. Om du känner för det får du gärna skriva några rader till mig. Jag har inte kvar dina kontaktuppgifter.
    Stor kram!

    Gilla

  8. Bra skrivet!

    /Skvitt

    Gilla

Nyfiken på dina tankar