Feladresserat brev

Man undrar ibland varifrån företag får sina reklamadresser ifrån. Jag fick en inbjudan. Om jag prenumererar den här tidningen lär jag mig att

att fälla en tolvtaggare ❓

Kan tänka mig att fälla allt möjligt men definitivt ingen tolvtaggare.
Oj, oj, oj…..

11 svar

 1. Lovely …. 😀

  Gilla

  1. Intressant. Läste 2 blogginlägg, som hänvisas till, också och en artikel om ämnet i Sydsvenskan. Det finns ingenting som förvånar en längre. Det enda man tänker är: Visst, självklart…..

   Gilla

   1. Boken borde vara obligatorisk läsning för alla små gråsossar för att ge en insikt i hur deras riksdagsmän krusar jordadeln. Sedan är interiörerna från de olika godsen och deras innehavare intressanta och bitvis riktigt underhållande.

    ”Nu är det här redan alldeles för långt, annars skulle jag skriva om min oerhörda förvåning över att Socialdemokraterna av alla har varit de som gjort det möjligt för flera jordägare att behålla sina rättigheter, inklusive Marita Ulvskog som väl är glödande republikan(?). Att Göran Persson älskar godsägarlivet vet vi ju. Men att Lars Ohly (VP) var med och såg till att arvsskatten försvann! Jag nästan hoppar av förvåning. (Även Silvio Berlusconi har avskaffat den, det är Sverige och Italien som saknar arvskatt i Europa.)”

    http://snowflakesinrain.wordpress.com/2010/10/11/jorden-de-arvde-bjorn-af-kleen/

    Gilla

    1. Snowflakesinrain har jag glömt bort fullständigt. Hur kunde det hända??
     Läste hennes recension och även kommentarerna. Tror boken finns endast som inbunden. Ska kolla mera. Helt klart ett måste.

     Gilla

    1. Den finns inte som mp3 och det är synd men (och här kommer den goda nyheten) den finns ändå som pocket med lagom antal sidor, 334 nämligen som jag klarar av riktigt bra. Hamnade på önskelistan och ska införskaffas vid nästa beställning. Har ”Den nya överklassen” av Bengt Ericson liggande här också. Stackars jag 😉 hur ska man hinna 😛

     Gilla

   2. Har du bråttom nånstans då ? 🙂

    Gilla

    1. Jag plöjar mig igenom sidorna 😆

     Gilla

 2. En viss jakt behövs, och hur mycket jag än älskar att fotografera älg och vildsvin i skogen gör de sig också bra på matbordet, speciellt vildsvinen är en plåga här i trakten för villaägare och lantbruk. Fast jag håller med om att de som köper upp adresslistor har dålig koll på till vem de bör skicka vad…

  Gilla

  1. Man kan undra hur deras urval går till. Det kanske räcker att bo i ett område där jakt är det enda intresset. Något annat kan jag inte tänka mig. Temat jakt och jägare hoppar jag gärna över. Har sett, träffat och pratat med en hel del s.k. jägare. Fast min f.d. granne, död sedan många år tillbaka, var en jägare med djurens bästa i fokus och han kunde verkligen sin sak.

   Gilla

Nyfiken på dina tankar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: